Produsenter

 

Nedenfor finner du litt informasjon om våre forskjellige produsenter, slik at du kan se hva de er gode til. Du vil også finne ulike lenker til deres nettsteder, deres support, blogger og mye mer.

 

 

 

 

FORTINET er en av verdens største leverandører innenfor nettverkssikkerhet og er kjent som global leder og innovatør. Dette er en av de raskest voksende leverandørene, og de har et mål om å være nummer én i løpet av 2020.

De har et bredt produktspekter og en helhetlig tilnærming til sikkerhet. Porteføljen omfatter blant annet produkter og løsninger som

Fortinet Security Fabric representerer en visjon om å bygge infrastruktur der produkter og løsninger integrerer, kommuniserer, utfyller og deler informasjon med hverandre, og hvor sterk sikkerhet er naturlig integrert gjennom hele infrastrukturen.

 

Fortinet Blog: https://blog.fortinet.com/?_ga=1.252198154.2034377029.1480940973

Fortinet Video Library viser deg hvordan du konfigurer det meste av Fortinet sine produkter.: https://video.fortinet.com/

 

 

 

MikroTik har fleksible og kostnadseffektive produkter. Deres eget Linux-baserte operativsystem RouterOS™ er omfattende og innehar funksjonalitet som støtter de fleste løsningsscenario. Her er det mulighet for å realisere avanserte løsninger for MPLS, BGP, OSPF, Stateful Firewall, VPN, Gjestenett, trådløse løsninger med WDS, Mesh og tradisjonell broing.

 

Produktspekteret omfatter alt fra hjemmeløsninger til 72-kjerners IP-rutere med støtte for 10Gbps forbindelser.

 

www.routerboard.com

www.mikrotik.com

www.mikrotik.com/support

www.mikrotik.com/software

wiki.mikrotik.com

 

 

 

Cambium Networks er en av verdens ledende leverandører av trådløse kommunikasjonsløsninger, med en omfattende produktportefølje på alt fra 700Mhz til 38GHz. De har et komplett utvalg av løsninger for ulisensiert Punkt til Punkt og Punkt til Multi-Punkt i 2.4/3.5/5Ghz , samt lisensierte Punkt til Punkt radiolinje-løsninger.

 

Cambium Networks har med sitt unike PMP450 Medusa aksesspunkt tatt i bruk 14x14 Massiv MU-MIMO og Beamforming for å kunne gi over 400Mb kapasitet i en trådløs sektor på en 20MHz frekvensbredde. Det gir en spektrumeffektivitet på over 20bits/Hz. De har planer om å levere over 1Gbps pr. sektor i nær framtid. Dette, kombinert med anerkjent TDD med GPS synkronisering for koordinering av sending og mottak, dynamisk filter for å hindre forstyrrelser fra nærliggende frekvenser og overlegen antennekvalitet, sikrer høy hastighet og stabilt trådløst bredbånd.

 

Deres anerkjente cnMaestro-applikasjon gir effektiv administrasjon av løsningene og kan enten kjøres on-site eller via skyløsning.

I tillegg har de en av markedets beste applikasjoner for planlegging av Punkt til Punkt- og Punkt til Multi-Punkt-forbindelser.

 

Trådløs ISP? Følg med på Cambium Networks sin blog!

Cambium Networks Blog: http://www.cambiumnetworks.com/blog/

 

Er du ute etter teknisk informasjon eller ønsker å diskutere løsninger med andre som også jobber med Cambium Networks sine produkter ute i felten?

Cambium Networks Community: http://community.cambiumnetworks.com/

 

www.cambiumnetworks.com

www.cambiumnetworks.com/support

www.cambiumnetworks.com/support/contact-support

 

 

 

Ubiquiti Networks produserer lisensfrie og kostnadseffektive trådløse nettverksprodukter i 2,4GHz og 5GHz frekvensbåndet. De har trådløse produkter som dekker alt fra innendørsløsninger til høyhastighets Punkt til Punkt (PTP)-løsninger. I tillegg har de også løsninger for "Smarte Hjem" og videoovervåking, samt svitsjer og rutere.

 

Ubiquitis produkter kjennetegnes av at de er enkle å implementere og administrere, samt at de dekker både hjemmemarkedet og bedriftsmarkedet.

 

www.ubnt.com

community.ubnt.com

wiki.ubnt.com

help.ubnt.com

 

 

 

Terrawave/Ventev/Wireless Solutions er tre bransjeledende merkevarer som har kommet sammen for å skape Ventev Wireless Infrastructure.

 

Wireless Solutions – Infrastruktur til basestasjon samt monteringsutstyr.

TerraWave Solutions -  Wi-Fi-innkapslinger, antenner, kabel og kabeltilbehør

Ventev - Integrert strøm og utendørs kapslingsløsninger.

 

 

 

Ekahau tilbyr enkle, presise og kostnadseffektive planleggingsverktøy for Wi-Fi-installasjoner. Med Site Survey, Spectrum Analyzer og Heatmapper får du de verktøyene du trenger for å designe, revidere og feilsøke trådløse nettverk.

 

www.ekahau.com

www.ekahau.com/wifidesign

 

 

 

Radwin produserer en komplett portefølje av sub-6 GHz Punkt til Punkt (PTP) og Punkt til MultiPunkt (PtMP)-løsninger. Radwin har installasjoner i mer enn 150 land og ansees som bransjeledende på implementering av avansert teknologi (som MIMO, OFDM og intereferens-dempende tiltak).

 

I tillegg finnes FiberinMotion™ for levering av trådløst bredbånd til kjøretøy, tog og fartøyer.

 

www.radwin.com

www.radwin.com/resources

www.radwin.com/products/fiberinmotion

 

 

 

Nomadix har siden 1999 vært ledende på teknologi og produkter for bruk til gjestenett, såkalt Hotspots. Nomadix brukes i alt fra små løsninger i bedrifter som ønsker å tilby gjestenett, til store avanserte løsninger i hotellkjeder, flyplasser o.l.

 

www.nomadix.com

www.nomadix.com/support

 

 

 

RF elements produserer frittstående antenner og antenneløsninger som er spesielt tilpasset MikroTik, Cambium og Ubiquiti sine produkter. Produsentens unike TwistPort™ konsept forenkler montasje, og løsningen kan derfor monteres stort sett uten verktøy.

 

www.rfelements.com

www.rfelements.com/support

 

 

 

Fdxtended leverer avanserte hotspot- og gjestenett-løsninger til de som ønsker en fleksibel og enkel administrasjon av sin gjesteaksessløsning. Fdxtended har også mindre løsninger som håndterer inntil 25 samtidige brukere, som gjør de ypperlige for bruk i ikke-kommersielle nettverk som f.eks. besøksnettverk i bedrifter og organisasjoner.

 

www.fdxtended.com

www.fdxtended.com/?pg=partner

wiki.fdxtended.com/

 

 

 

Jirous er en ledende produsent av parabolantenner. De er spesielt kjent for å bygge høykvalitets parabolantenner med veldig gode tekniske spesifikasjoner.

 

en.jirous.com/

 

 

 

Mars antennas leverer antenner til alle typer trådløse nettverk. Mars har et bredt sortiment til WLAN, 3G/4G, Punkt til Punkt og Punkt til MultiPunkt.

 

www.mars-antennas.com

 

 

 

 

Extreme Networks tilbyr trådløse nett for bedrifter, kommuner og ISPer på 802.11ac og er bakoverkompatible med eldre standarder. Plattformen passer like bra for små og store nettverk.

 

Extreme har fokus på sikkerhet og redundans, og for å sikre maksimal oppetid fungerer Extremes aksesspunkter både med og uten controller. Det er også mulighet for skybasert overvåkning. Produktene er designet for både innendørs og utendørs bruk, og de har meget høy kapasitet, som gjør at de passer veldig godt til offentlige Wi-Fi installasjoner.

 

www.extremenetworks.com

www.extremenetworks.com/products

www.extremenetworks.com/support

 

 

 

Leba produserer sikre og fleksible oppbevarings- og ladeløsninger for bærbare datamaskiner og nettbrett. Deres sortiment består av skap, vogner og vesker med en tidløs design som enkelt smelter inn i ulike miljøer, og som samtidig fungerer som sikker oppbevaring og ladestasjon for din bærbare enhet. Produktene leveres i en mengde farger og størrelser, og kan også leveres med ulike låsealternativer.

 

Dette er populære produkter på hotell og konferanselokaler og hos offentlige etater, som kommuner, skoler. De passer ypperlig for bedrifter som ønsker å tilby sine ansatte og kunder en sikker oppbevaring av trådløse enheter. 

 

www.leba-innovation.com/

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.