Hvem er vi? l Ansatte l Kontakt oss l Løsningsområder l Teknisk avdeling

Hvem er vi?

Avantis Distribution er en nordisk distributør med fokus på leveranse av kvalitetsprodukter innenfor avansert trådløs teknologi. Våre produkter er kostnadseffektive, stabile og innehar en høy grad av funksjonalitet. Vi "håndplukker" de beste produktene innenfor et løsningsområde fra de forskjellige produsentene og vårt brede produktsortiment gjør oss i stand til å dekke de fleste behov våre partnere har innenfor trådløse løsninger.

 

Trådløs teknologi er i stadig utvikling og trådløs kommunikasjon benyttes ofte i dag som primær forbindelse mot applikasjoner og tjenester. Vi tilstreber oss å alltid være i forkant, og sammen med våre leverandører tilby løsninger basert på både ny og veletablert teknologi. Våre produkter, engasjement og vår kunnskap innenfor trådløs teknologi bidrar til å sikre velfungerende løsninger. Gode relasjoner til våre samarbeidspartnere er en forutsetning for å forstå behov og levere effektivt. Vi legger derfor stor vekt på å være tilgjengelig for våre partnere i alle ledd av en leveranse. Vi deler mer enn gjerne vår kompetanse innenfor design og prosjektering av trådløse løsninger. Alle våre selgere og tekniske ressurser er sertifisert på våre produkter og har lang erfaring og høy kompetanse på trådløs teknologi.

 

Litt historie

Vi startet i opp februar 2010 med en gjeng meget kompetente og engasjerte personer med bakgrunn fra nettverksbransjen, 6 personer i Norge og 5 personer i Sverige. Ressursene var godt fordelt på salg, teknologi og logistikk. Sammen med god økonomisk støtte og hjelp fra våre nye eiere Gjermundshaug Gruppen fra Alvdal var vi klare for å sette i gang.

 

Vi merket raskt at markedet var klare for en distributør med god kompetanse innenfor trådløse løsninger. Avantis vokste raskt til å bli ledende i sin nisje som Nordisk distributør på Wi-Fi-infrastruktur. Utviklingen fortsatte raskt og vi så fort at et eget selskap i Danmark var nødvendig. Kontoret i Danmark så dagens lys 1. januar 2015. Avantis Distribution består i dag av 20 dyktige medarbeidere i Norden med høy kompetanse og faglig integritet.

 

Med vår kompetanse og erfaring skal Avantis bidra til at verden blir både trådløs og sikker!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.