Hvem er vi? l Ansatte l Kontakt oss l Løsningsområder l Teknisk avdeling

Ansatte

 

Enterprise Sales

 

 

Halvor Ruud - NO

Salgssjef for Enterprise Sales

 

Halvor er kanskje den av oss med lengst fartstid i bransjen, og har ansvaret for mange av våre største kunder. Halvor har teknisk bakgrunn fra Luftforsvaret. Denne bakgrunnen, hans erfaring og hans genuine interesse for trådløs teknologi håper vi våre partnere vet å dra nytte av. Han er ansvarlig for vår Fortinet-portefølje, men har også god kunnskap om de fleste av våre produkter og løsninger.

 

 

Terje Drevvatne - NO

Product Manager Fortinet/ System Engineer Security - Enterprise Sales

 

Terje er vårt nyest tilskudd. Han kommer fra Fortinet der han jobbet 5 år som Systems Engineer, og han går nå inn i som Product Manager for Fortinet i Avantis Distribution. Han bringer med seg verdifull erfaring og kompetanse og vil være en viktig ressurs for både Avantis og våre kunder. Terje har ellers 20 års teknisk erfaring og kompetanse fra et bredt spekter av produkter og løsninger. I hovedsak innenfor nettverk og sikkerhet, men også blant annet Windows, Linux og VMWare.

 

 

Morten Stein - NO

Account Manager - Enterprise Sales

 

Morten er engasjert og kunnskapsrik og er alltid klar til å gi gode råd når det gjelder design og realisering av løsninger. Han har tidligere jobbet som prosjektleder i forhandlerleddet, og kjenner derfor hverdagen til våre partnere bedre enn de fleste. Morten har i likhet med Halvor også bakgrunn fra Luftforsvaret. Hverdagens hans består primært i oppfølging av våre største forhandlere, samt rådgivning og design i kundeprosjekter hos disse. I tillegg er Morten den av oss som er mest på farten rundt om i Norge, og da særlig i forbindelse med arrangementer hos kunder og partnere, samt regelmessige besøk hos partnere, forhandlere og sluttkunder. Han har spisskompetanse, og er sertifisert på produkter og løsninger fra Fortinet og Extreme, og jobber primært med disse produsentene.

 

 

Simen Kristoffersen - NO

Account Manager - Enterprise Sales

 

Simen jobber opprinnelig som tekniker, og denne kunnskapen er god å ha i salg. Med dette er han det siste tilskuddet i vår salgsavdeling, og vil kunne bidra veldig positivt i fremdriften til Avantis. Arbeidsdagen går mest til rådgivning og avdekke eventuelle behov partnere måtte ha. Simen ser på seg selv som en løsning orientert og strukturert person. "Quality performance starts with a positive attitude".

 

 

 

Marius Forsmo - NO

System Engineer Wireless – Enterprise Sales

 

I tillegg til å være leder for teknisk avdeling er Marius den personen som har lengst erfaring og uten tvil mest kunnskap om Avantis sine produkter og løsninger. Han er utdannet ingeniør og vært med i organisasjonen siden 2005, før vi skilte oss ut som eget selskap i 2010. Marius har god kunnskap på både utendørs- og innendørs- trådløse løsninger, så vel som switching, routing, brannmur og sikkerhet, hvor tyngden ligger på Mikrotik, Cambium og Fortinet. Han jobber både med presale, planlegging/løsningsdesign, litt salg, postsale, teknisk support/konsulent og holder kurs og workshops.

 

Inside Sales

 

 

Asle Kristoffersen - NO

Salgssjef - Inside Sales

 

Asle er leder for Inside Sales og kundeservice for Avantis i Norge, Sverige, Danmark og Island. Som leder for kundeservice er Asle opptatt av at vi i Avantis leverer kvalitet i alle ledd mot våre partnere. Asle har erfaring fra stillinger som nettverks og sikkerhetskonsulent, samt prosjektleder på både kunde og leverandørsiden. I tillegg til sin rolle som avdelingsleder i Avantis har han også direkte kundeansvar for en del trådløse ISP partnere og har god kunnskap om Punkt til Punkt og Punkt til MultiPunkt trådløse produkter benyttes i trådløse bredbåndsløsninger.

 

 

Odd Magne Øverheim - NO

Salg og kundeservice - Inside Sales

 

Odd Magne er en av våre dyktigste og mest kunnskapsrike kollegaer. Han har jobbet i Nils Hansens vei 3 i over 20 år! Han har bakgrunn som nettverkstekniker, men har de 5 siste årene jobbet i salgsavdelingen. Odd Magne har kompetanse på alle MikroTiks produkter i tillegg til alle våre Punkt til Punkt (PTP)- og Punkt til MultiPunkt (PtMP)-løsninger fra Cambium. Odd Magne er alltid oppdatert innenfor sine produktområder og han deltar årlig på blant annet MikroTik sitt MUM-arrangement.

 

 

Staffan Johansson- SE

Salg og kundeservice - Inside Sales

 

Staffan er ansvarlig for våre partnere i Norrland samt Stockholm. Han har jobbet med data- og telekommunikasjon over kobber og fiber siden slutten av 80-tallet. Siden Avantis’ oppstart i 2010 er det trådløs kommunikasjon som gjelder. Staffan har spesialkompetanse på Wi-Fi-løsninger fra Fortinet og Extreme Networks, og på RADs store produktportefølje med løsninger for DSL, fiber og radiolink.

 

 

Stefan Cvizek- SE

Salg og kundeservice - Inside Sales

 

Stefan har lang erfaring fra IT-bransjen med blant annet roller som produktsjef hos distributør og kanalansvarlig selger hos leverandør. Etter en periode som prosjektleder i eventbransjen har Stefan de siste årene jobbet hos Avantis med å fordype seg i trådløsdatakommunikasjon og IT-sikkerhet. Parallelt med våre leverandørers kurs og sertifiseringer har Stefan studert datakommunikasjon på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Han er engasjert og nøyaktig, og har øye for både helhet og detaljer.

 

 

Vidar Henriksen - NO

Pre Sales/ Teknisk support – Inside Sales

 

Vidar er en kar med bred og lang erfaring på de fleste av våre produkter. Han er utdannet radio/TV-reparatør og elektronikkingeniør. Mange av våre forhandlere ber ofte om å få snakke med ham igjen, da han både er teknisk dyktig i tillegg til å være en hyggelig person og veldig fokusert på å finne gode løsninger.

 

 

Mikael Ahlholm - SE

Pre Sales/ Teknisk support – Inside Sales

 

Mikael har snart 20 års kompetanse med et bredt område av datakommunikasjonsbransjen. Det er routing, switching og brandmurer. Det er bedbåndsløsninger via ADSL og fiber. Og i det siste så er det Wi-Fi som har vært i fokus. Mikael har feilsøkt og løst mange problemer i mange ulike nettverk med produsenter som Cisco, Aerohive, Aruba m.m. Dessuten har han dybdekompetanse på de produkter som Avantis selger, som f.eks Fortinet og Extreme Networks. Mikael er sertifisert kursholder for Extremes trådløse enterpriseprodukter og holder både kurs og forelesninger om Wi-Fi.

 

 

Jannie Rossell Holst - DK

Web Manager - Norge, Sverige og Danmark

 

Jannie har etter 16 år i IT-bransjen i inside sales-rollen nå fått rollen som nordisk webmanager i Avantis. Det er hun som har ansvar for vår webside/webshop. Hennes oppgaver er å sørge for at alt er oppdatert samt at vi løpende foretar de endringer som skal til for at vi alltid skal være de beste til å hjelpe dere. Jannie besvarer også alle henvendelser til Avantis i Danmark.

 

 

Mari Strømsæther - NO

Markeds- og kursansvarlig – Norge, Sverige og Danmark

 

Mari er ansvarlig for markedsføring og koordinering av våre interne og eksterne aktiviteter. Hun er den personen som passer på at alle løse biter i puslespillet faller på plass hos oss. I alle firma finnes det ofte en spesiell person som alltid stiller opp for fellesskapet og bidrar utover det vanlige, både faglig og sosialt, hos oss er det Mari. Hun er initiativrik, positiv og opptatt av å finne gode løsninger både internt og for våre partnere. Mari er utdannet grafiker i tillegg til å ha jobbet med markedsføring og salg i flere år. Hun er også ansvarlig for våre aktiviteter eksternt og internt, blant annet våre kurs.

 

 

Terje Slatleim - NO

Lager- og logistikkansvarlig

 

Terje er vår lynraske lager- og logistikkansvarlig. Han er en lidenskapelig golfspiller og per dags dato er det ingen andre på kontoret som er i nærheten hans handicap på golfbanen. Det er han som foretar alle innkjøp og har oversikt over leveringstider og varetilgjengelighet. Terje har også teknisk bakgrunn som telemontør og har lang erfaring innenfor logistikk etter å ha jobbet hos flere store distributører.

 

 

Silje Annie Meløy - NO

Lagermedarbeider

 

 

Mona Abelsen - NO

Regnskapsansvarlig

 

Mona er vår strukturerte og dyktige økonomiansvarlig. Hun er den som tar hånd om vårt regnskap, og er den du skal kontakte om du har spørsmål om faktura og/eller betalingsbetingelser. Hos Mona sitter latteren løst og hun er derfor en stor bidragsyter til vårt hyggelige arbeidsmiljø. Mona er også en dyktig sanger og er blant annet medlem i flere kor som sprer musikk- og sangglede både innenlands og i utlandet.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.